Medarbeidere

Bård Bjerknes

Tannlege

Almenpraktiserende tannlege etter hvert med svært bred kompetanse. Bruker laser som supplement i svært mange behandlingsformer fordi det kan ha mange gode tilleggseffekter. Laserene som brukes er ErYag og NdYag lasere. Har etterutdannelse i implantatprotetikk og kan utføre slik behandling med refusjon fra Helfo

Geirr Raaum

Tannlege

Geirr er utdannet tannlege og har bred kompetanse og erfaring innen de fleste odontologiske problemstillinger.

Fredrik Lindberg

Oralkirurg

Overtannlege og spesialist i oral kirurgi og oral medisin, med odontologisk embetseksamen fra Universitetet i Göteborg. Spesialistutdannelse i oral- og maxillofacial kirurgi fra Trollhättan, Sverige. Bred erfaring fra flere offentlige og private oral og kjevekirurgiske avdeliger. Deltar jevnlig på nasjonale og internasjonale kongresser. Er forsker, stipendiat, ved avdelingen for oral og maxillofacial kirurgi i Göteborg, Sverige. Medlem av Den norske Tannlegeforening, Scandinavian Academy of Esthetic Dentistery.

Inger Bjerknes

Administrativ sekretær

Inger assisterer Tannlege Bård Bjerknes ved alle slags behandlinger. Hun holder også orden i sterilen og er ansvarlig for klinikkens økonomi.

Sist, men ikke minst, sprer hun glede i resepsjonen både på telefon og i person.

Anne Elisabeth Lønnes

Tannhelsesekretær

Anne assisterer Tannlege Geirr Raaum ved alle slags behandlinger. Hun hjelper også til i sterilen og hjelper til å holde orden på klinikken.

Hun svarer ofte på telefon, og tar varmt imot alle pasienter med sitt behagelige vesen.

Nina Kyvik

Tannhelsesekretær

Nina assisterer tannlegene ved alle slags behandlinger, og tilrettelegger for undersøkelser og tar røntgenbilder.

Nina har også god pasientkontakt og ser til at du får en fin opplevelse ved tannbehandlingen.